joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La volan sub influența băuturilor alcoolice

În data de 20.11.2016, ora 06.15, lucrătorii Postului de Poliţie Galicea Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, în localitatea Galicea Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti care a stabilit faptul că I.COSTINEL, 24 de ani, din Galicea Mare, în timp ce conducea un autoturism a lovit un cap de pod.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul avea permisul de conducere reţinut şi fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doljeanul a fost condus la Spitalul Băileşti unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere cu permis suspendat.

 De asemenea, duminică, 20.11.2016, ora 17.00, pe D.N. 54 A, în localitatea Călăraşi, lucrători din cadrul Formaţiunilor Rutiere şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei Oraş Dăbuleni l-au depistat pe C.STELIAN, 46 de ani, din comuna Călăraşi, Dolj în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus pe șofer la Spitalul orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

 IPJ Dolj

 

Politica