sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a ascuns soția în TIR pentru a o ajuta să treacă ilegal frontiera

O cetățeancă filipineză care intenționa să intre ilegal în România a fost depistată de poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat. Femeia era ascunsă în cabina unui automarfar condus de soțul ei, un cetăţean german.

Sâmbătă, 20.11.2016, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul german E.U., în vârstă de 52 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria.

Echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari au efectuatun control amănunțit al camionului şi cabinei șoferului, ocazie cu care a descoperit, ascunsă sub o pătură, pe patul de odihnă al șoferului, o persoană de sex feminin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză se numeste  Lealiza C., în vârstă de 46 de ani, cetățean filipinez.

Cu ocazia studierii documentelor descoperite asupra acesteia, s-a constatat faptul că cetățeana filipineză avea pașaportul expirat, este soția cetățeanului german care conducea automarfarul TIR și nu îndeplinea condițiile legale de intrare în România.

Persoanele în cauză și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

 

 

Politica