vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliştii vor redresarea

Parcursul de până acum, din acest sezon, nu a fost pe măsura aşteptărilor pentru campioana României la volei, SCM U Craiova. Voleibaliştii craioveni au suferit trei înfrângeri în primele şapte etape, rezultate ce nu au putut fi digerate uşor de către echipa din Bănie, care îşi doreşte o redresare cât mai rapidă. Prima oportunitate de a demonstra că valoarea ei este alta îi aparţine în această seară, de la ora 18.00, când formaţia craioveană va întâlni din nou LMV Tricolorul Ploieşti, după eşecul din ultima etapă a campionatului suferit în compania acesteia, acum în Polivalenta din Bănie în cadrul fazei a doua a Cupei României.

Nu suntem într-o situaţie foarte bună după 3 înfrângeri în 7 partide. Este o perioadă grea pentru echipă, această perioadă nu ne caracterizează pentru că v-am obişnuit numai cu victorii, dar în istoricul unei formaţii se întâmplă şi asemenea situaţii. Suferim încă la omogenitate, dar sper, după o analiză serioasă realizată împreună cu toţi băieţii, ca de la meciul de miercuri (n.r. azi) din Cupa României să arătăm o altă atitudine şi o altă exprimare în joc. Trebuie să jucăm mult mai bine şi să aducem rezultate pozitive celor care ne iubesc. Obiectivul nostru este calificarea şi trebuie să strângem rândurile şi să luptăm să ne impunem”, a declarat antrenorul echipei craiovene, Dănuţ Pascu, în cadrul conferinţei de presă de ieri.

Jucătorii vor un parcurs lung în Cupa României

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marian Bala, component al lotului masculin de volei din cadrul SCM U Craiova, a fost şi el prezent la conferinţa de presă de ieri, afirmând că îşi doreşte ca echipa sa să treacă de Ploieşti şi să meargă cât mai departe în această competiţie. “Am făcut o analiză detaliată a celor din Ploieşti. Trebuie să câştigăm mâine (n.r. azi) şi vom face tot posibilul să reuşim acest lucru, mai ales că avem şi turul acasă. Sperăm să vină cât mai multă lume să ne susţină. Sper să continuăm cât mai mult în Cupa României. Suntem conştienţi că nu este o situaţie deloc fericită în clasament, dar trebuie să strângem rândurile şi să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat Marian Bala.

Încrezător că pot bate, de această dată, gruparea ploieşteană este şi jucătorul Zlatan Yordanov, care a declarat: “Vom avea un meci greu mâine (n.r. azi), dar sunt convins că ne putem impune. Chiar dacă am început mai greu acest sezon, vom lua fiecare partidă şi vom face tot posibilul să ne impunem. Avem un lot bun şi vom reveni acolo unde ne este locul”.

În următoarea etapă din campionat, echipa pregătită de Dănuţ Pascu, va întâlni acasă LPS Piatra Neamţ, în ziua de sâmbătă.

 

Politica