vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevele lui Burcea au urcat pe podium

Handbalistele de la SCM Craiova s-au impus, luni seara, în deplasarea de la Corona Braşova, fosta echipă a antrenorului Bogdan Burcea şi jucătoarei Cristina Zamfir. Formaţia craioveană s-a impus convingător contra braşovencelor, conducând încă de la pauză cu 15-11, ca la final scorul să indice 28-21 în favoarea jucătoarelor din Bănie.

A fost o partidă grea şi mă bucur că ne-am impus. Am întâlnit o echipă foarte  bună şi succesul este cu atât mai important. Cristina Zamfir este o jucătoare care merită toată atenţia, însă vreau să remarc toată echipa pentru jocul prestat”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul craiovencelor.

Datorită acestui succes, echipa craioveană a urcat pe locul trei în clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu Corona Braşov şi HC Zalău. SCM Craiova a evoluat la Braşov în următoarea formula: Dumanska, Paşca, Stanciu – Ianăşi, Zamfir (10 g.) Nikolic (5 g.), Landre (5 g.), Şelaru (3 g.), Apipie (3 g.), Băbeanu (2 g.), Andrei, Trifunovic. Joi, echipa craioveană va întâlni pe teren propriu U Cluj, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica