vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto. Craiova bătută de vânt

UPDATE/ Parcul Nicolae Romanescu, Parcul Tineretului și Grădina Botanică sunt închise până luni din cauza vijeliei, după mai mulți copaci au căzut.

ISU DOLJ: Ca urmare a fenomenelor meteo prognozate, pompierii doljeni au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea a 10 copaci căzuţi pe mai multe străzi din municipiul Craiova. Tot în municipiul Craiova echipajele de pompieri au mai intervenit pentru degajarea izolaţiei de pe două blocuri, unul pe bdul Dacia iar, celălalt în Craioviţa Nouă la bl. 141B. În plus, s-a mai acţionat şi pentru degajarea a partu acoperişuri, cel din zona Gării a avariat trei autoturisme.

Mai mulți copaci au fost smulși din pământ și cel puțin două acoperișuri au căzut, în Craiova, din cauza vântului puternic. Trei mașini au fost avariate de izolația căzută de pe acoperișul unui bloc. Și de pe acoperișul Universității din Craiova s-a desprins o tablă din cauza vântului puternic. Echipajele ISU sunt solicitate să intervină și la această ora. În teren sunt și echipajele RAADPFL.

Policlinica Buna Vestire Craiova

REVENIM

Politica