joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salvată, pentru a doua oară, de pompieri

p1070744O femeie, de 64 ani, din Mărunței a fost salvată, sâmbătă, pentru a doua oară în decurs de un an, de pompierii olteni, dintr-o fântână. În septembrie anul trecut, femeia s-a aruncat în aceeași fântână.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit sâmbătă, 12 noiembrie, în jurul orei 20.00, în comuna Mărunței, sat Bălănești, pentru salvarea unei persoane dintr-o fântână publică.

Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijin fiind solicitat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Militarii au găsit-o pe femeia în vârstă de 64 de ani, din comuna Mărunței, în fântâna cu adâncime de aproximativ opt metri și diametrul de un metru, adâncimea apei fiind de aproximativ 1,5 metri. Pentru salvarea acesteia, unul dintre salvatori a fost coborât în fântână, cu ajutorul echipamentului pentru alpinism. Femeia a fost asigurată și adusă la suprafață de salvatori. Victima a fost preluată de pompierii SMURD și echipajul SAJ, conștientă, cu hipotermie ușoară și a fost transportată la UPU Slatina. Femeia a mai fost salvată de pompieri, în 23 septembrie 2015, din aceeași fântână.”-ISU Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica