vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă în AGRICULTURĂ – SPANIA – CAMPANIA 2017

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezoniere în agricultură la cules de căpşuni, în Spania. Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp (se acceptă și cupluri), nefiind necesară experienţă anterioară în agricultură.
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj,care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova,strada Eugeniu Carada,nr.13A, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV Europass, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

Pentru această ofertă de locuri de muncă se vor organiza burse în cursul lunii decembrie în mai multe judeţe din ţară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

AJOFM DOLJ

Politica