sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LUPTE LIBERE/Noi medalii pentru secţia lui Dobrescu

Prezent cu 12 copii în concurs, CSM Drobeta a cucerit 5 medalii la Campionatul Naţional de lupte libere şi feminine, pentru juniori III şi IV, desfăşurat la Buziaş

La competiţia din Banat au participat 556 de sportivi, iar clubul severinean a cucerit aurul prin Roxana Capezan (65 kg), la juniori III (născuţi în anii 2001-2002). La aceeaşi categorie de vârstă, Cristina Ungureanu (52 kg) a obţinut argintul, iar Mădălin Praja (36 kg) şi Mihai Mărgărit (38 kg) s-au clasat pe locul al V-lea. La juniori IV (2003-2004), Oana Vînturache (37 kg) şi Patricia Manofu (48 kg) s-au clasat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Darius Ungureanu (50 kg) a cucerit bronzul.

„Sunt mulţumit de rezultatele copiilor. Am luat o medalie de aur, trei de argint şi una de bronz. Nu ştiu dacă se putea mai mult, fiindcă mulţi dintre juniorii IV au fost debutanţi”, a spus antrenorul severinean Marin Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Secţia sa poate obţine noi medalii la sfârşitul acestei săptămâni, cu prilejul Cupei României pentru juniori, care va avea loc la Bucureşti. În Capitală, CSM Drobeta va miza pe Denisa Breazu (48 kg), Mihaela Bărbulescu (53 kg), Roxana Dinică (67 kg) şi Larisa Niţu (72 kg). „Sper să luăm două medalii, dintre care una de aur”, a conchis Dobrescu.

Politica