Luceafărul debutează pe Municipal

Profitând de faptul că Liga I nu se dispută în acest week-end, ACS Luceafărul Drobeta a obţinut aprobarea Primăriei Dr. Tr. Severin de a juca meciul cu ACS Hidro Râmnicu Vâlcea pe Stadionul Municipal

Prima etapă a returului I a adus şi primul meci al debutantei ACS Luceafărul pe principala arenă a judeţului. În turul I, echipa antrenată de Daniel Ispas şi-a disputat jocurile de pe teren propriu pe stadionul din comuna Șimian, unde a înregistrat o înfrângere, scor 1-3 cu FC Piteşti, şi o victorie, cu Dacia Orăştie (2-0), în Seria a X-a a Campionatului Naţional de fotbal rezervat juniorilor republicani B. Pe Stadionul Municipal, Luceafărul va întâlni sâmbătă, de la ora 14, ACS Hidro Rm.Vâlcea, de care a dispus în meciul-tur cu 4-0. Partida de la malul Dunării va fi arbitrată de o brigadă din Craiova, formată din Alina Peşu – Ionuţ Luica şi Ana-Maria Georgescu.

„Sunt convins că băieţii vor fi motivaţi de faptul că joacă pe stadionul care găzduişte şi meciurile echipei Pandurii Târgu Jiu din Liga I şi vor practica un joc peste nivelul obişnuit”, a spus Alex Sitaru, managerul clubului Luceafărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot mâine, de la aceeaşi oră, CSS Drobeta va juca, pe Stadionul Termo, cu FC Piteşti. În jocul-tur, argeşenii s-au impus cu 1-0. Partida de sâmbătă va fi arbitrată de bănăţenii Dragoş Timofticiuc (Moldova Nouă) – Daniel Humiţa (Armeniş) şi Răzvan Toader (Oţelul Roşu). Din acest sezon, campionatul juniorilor B se dispută în sistem 2 tururi – 2 retururi, iar primele clasate din cele 10 serii se califică la turneul final.

 

Seria a X-a

Etapa a VIII-a

Sâmbătă, ora 14

ACS Luceafărul Drobeta – ACS Hidro Rm. Vâlcea

CSS Drobeta Turnu Severin – FC Piteşti

CSM Dacia Orăştie – CS Mioveni

AS Viitorul Argeş – stă

Clasament

1. Viitorul Argeş 6 6 0 0 22-3 18

2. CS Mioveni 6 5 0 1 23-6 15

3. FC Piteşti 6 4 0 2 11-5 12

4. CSS Drobeta 6 2 1 3 12-10 7

5. Luceafărul Drobeta 6 2 1 3 9-8 7

6. Hidro Rm.Vâlcea 6 1 0 5 4-22 3

7. Dacia Orăştie 6 0 0 6 4-31 0

Populare

Recomandări

Protest cu pudră de cacao și noroi aruncate pe bazilica Sfântul Marcu din Veneţia

Activişti pentru climă au folosit extinctoare de incendiu pentru...