sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dina s-a răzgândit şi continuă la CSM

Atacantul, de 30 de ani, a revenit asupra deciziei şi va evolua în continuare la gruparea din Zăvoi

Supărarea dintre atacantul Mihai Dina şi antrenorul Jerry Gane nu a durat prea mult. Cei doi s-au împăcat la începutul acestei săptămâni, iar managerul clubului, Lucian Munteanu, nu a activat rezilierea contractului, convenită verbal zilele trecute.  ”Am avut, luni, o discuţie cu Jerry Gane şi Lucian Munteanu, aveam rezilierea contractului făcută, dar am hotărât împreună că e mai bine să continuăm. Şi eu am exagerat şi cred că acum e mai bine să ne concentrăm pe rezultatele echipei. Sunt sigur că am făcut o alegere bună şi sper să fie pentru ambele părţi”, a declarat Mihai Dina.  La rândul său, managerul Lucian Munteanu a spus:”Stabilisem că luăm decizia în privinţa rezilierii după jocul de la Târgovişte, dar Dina rămâne la Vâlcea. El a suportat sancţiunile conform regulamentului de ordine interioară, iar de marţi revine la antrenamente”.

Mihai Dina a avut o ieşire necontrolată în finalul jocului de pe teren propriu cu ACS Berceni, atunci când a plecat la vestiare vociferând că nu a fost folosit. În cele cinci etape cât au trecut până acum din campionatul ligii secunde, Mihai Dina a jucat doar 86 de minute în tricoul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, pe parcursul a două meciuri, cu ASU Poli şi CS Baloteşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un pas… să aducă un italian

Odată cu rezolvarea situaţiei lui Dina, CSM-ul a fost foarte aproape să mai aducă un alt atacant, pe italianul Lorenzo Andriuoli. Vârful, de 19 ani, a mai evoluat la tineretul lui Inter Milano şi la Primavera Genoa. Managerul CSM-ului, Lucian Munteanu, ajunsese la un acord de împrumut cu clubul italian din serie A Genoa, chiar în ultima zi de transferuri, dar, deşi datele au fost procesate în sistem, s-a produs eroare şi transferul nu s-a făcut mai făcut. ”O mare parte din salariul lui Lorenzo Andriuoli urma să fie suportat de către Genoa. Cred că era un atacnt care ne putea ajuta, provine din şcoala italiană de fotbal şi face parte din lotul unei echipe din Serie A. A fost problema cu sistemul FIFA si transferul nu s-a putut realiza”, a spus Lucian Munteanu.  Până acum vâlcenii au transferat 13 jucători, iar din lotul de 24 jumătate sunt jucători Under 21. Jucătorii sosiţi în acestă vară la CSM sunt: Vlad Muţiu (Dinamo), Cătălin Cabuz (Viitorul Constanţa), Sorin Buşu (FC Baia Mare), Cristi Munteanu (Viitorul Constanţa), Ionuţ Neag (Gaz Metan Mediaş), Stephan Drăghici, Nicuşor Mocanu (ambii Ardealul Cluj), Adrian Cârstea (ACS Podari), Florian Pârvu (Sorting Turnu Măgurele), Călin Cristea (Racing Beirut), Daniel Stana (Petrolul Ploieşti), Mihai Dina (AEL Limassol) şi Grigore Ceapă (CS Şirineasa).

Politica