vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii, antrenament cu ”satelitul”… pentru Mediaş

Trupa lui Grigoraş a învins clar echipa a doua şi l-a ”repatriat” şi pe Liviu Antal, fostul golgheter al primei ligi, din urmă cu 3 sezoane.

Cu toate că în Liga 1 a fost pauză competiţională cauzată de meciul naţionalei, Pandurii Târgu Jiu a continuat să pregătescă meciul de campionat, de vineri, de la Mediaş. Duminică, antrenorul Petre Grigoraş a programat un joc de verificare în compania tinerilor jucători de la echipa a doua. Cu excepţia lui Christian Obodo care acuză unele mici probleme medicale, antrenorul ”Grig” a folosit întregul lot pe care îl are la dispoziţie, rulând toţi jucătorii pe parcursul acestui meci de verificare. Jocul a fost un test util atât pentru prima echipă, dar şi pentru Pandurii II care a avut zi liberă în C4, deoarece adversarul cu care trebuia să joace, CSM Școlar Reşiţa se confruntă cu ceva probleme. În meciul de duminică elevii lui Grigoraş au condus cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Buijs, Munteanu şi Ţucudean de două ori, în repriza a doua fiind schimbată întreaga echipă. În partea a doua a jocului a mai înscris Adelin Pîrcălabu care a stabilit scorul final al acestui test de verificare, 5-0. Deşi l-au pierdut pe Mrlzjak care a devenit liber în urma memoriului depus, gorjenii l-au ”repatriat” de la Hapoel Tel Aviv pe Liviu Antal, cel mai bun marcator al primei ligi în sezonul 2013-2014. ”Antal a revenit la Pandurii pentru că a fost plecat pentru o scurtă perioadă petrecută în Israel. E un jucător bun pe care l-am aşteptat cu mare plăcere, e un fotbalist care a acceptat condiţiile de austeritate de la noi şi acesta este lucrul cel mai important pentru că el s-a simţit bine aici la Târgu Jiu şi sperăm să ne ajute cât mai repede”, a declarat antrenorul Petre Grigoraş. Antal a mai lucrat cu Petre Grigoraş la Oţelul Galaţi şi este posibil să fie utilizat în meciul de vineri seara.

Răducan, prezent la Geneva

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele pandurilor, Narcis Răducan, este prezent în aceste zile la Geneva, la cea de-a 17-a Adunare Generală a ECA (Asociaţia Cluburilor Europene de Fotbal). La reuniune participă peste 150 de cluburi membre ale ECA în mod special cluburile angrenate în competiţiile europene inter-cluburi în acest sezon dar şi reprezentanţi ai federaţiilor de fotbal din Europa. Narcis Răducan este singurul reprezentant al unui club românesc la eveniment, în România ECA având doar patru cluburi membre, Pandurii, Steaua, Astra şi CFR Cluj. Preşedintele clubului Pandurii a luat parte frecvent la acţiunile ECA din ultimele două sezoane, fiind prezent anul acesta şi la Adunarea Generală care a avut loc la începutul anului la Paris, acolo unde a fost prezent şi reprezentantul echipei Steaua, Valeriu Argăseală.

Politica