vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Arab enervat că nu i s-a făcut masaj erotic

Un arab a fost dat afară dintr-un hotel din Craiova după ce a făcut scandal că maseuzele nu voiau să îi facă masaj erotic.

Bărbatul, în vârstă de 40 ani, s-a cazat la un hotel de lux din Craiova. În prima seară, după ce a consumat alcool, bărbatul şi-a luat un prosop pe el şi s-a dus în sala de masaj. Ajuns acolo, şi-a dat prosopul jos şi a aşteptat ca femeile să îi facă masaj erotic. Pentru că maseuzele nu au acceptat, arabul a devenit agresiv şi le-a ameninţat că se va duce la ambasadă şi va reclama că nu îi sunt respectate drepturile. A doua seară, bărbatul a procedat la fel, iar maseuzele au chemat poliţia. Poliţiştii l-au pus sa se îmbrace şi l-au dus la secţie.

„Oamenii legii l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, care a fost condus la secţie. Aici i-au fost explicate de catre poliţişti normele de conduită ale ţării noastre şi i s-a explicat că un astfel de comportament nu este normal,” a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Arabul a insistat: „I have money, I can pay”, având impresia că în România poţi cumpăra orice. În cele din urmă a fost lăsat să plece, dar a fost dat afară din hotel.

Politica