vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

55 de ani de la înființarea Batalionului 116 Sprijin Logistic „Iancu Jianu“

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul aniversării a 55 de ani de la înființarea Batalionului 116 Sprijin Logistic „Iancu Jianu“:

Este o onoare și o bucurie să le putem fi alături militarilor unei structuri de prestigiu a Armatei Române, așa cum este Batalionul 116 Sprijin Logistic «Iancu Jianu», într-un moment cu totul deosebit, sărbătorind împreună 55 de ani de la înființarea unității.

Un frumos eveniment aniversar este încununat astăzi de înmânarea Drapelului de Luptă – o recunoaștere meritată a calităților care vă definesc, stimați militari. Formați un corp de veritabili profesioniști, al cărui parcurs a stat mereu sub semnul responsabilității și al bunei pregătiri. Dincolo de excelența în activitatea militară, v-ați remarcat prin solidaritate, prin deschiderea cu care v-ați oferit susținerea, în beneficiul comunității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă felicit pentru tot ce ați realizat prin implicare, eforturi și numeroase sacrificii, pentru modul onorant în care continuați tradiția bogată, de peste o jumătate de secol, a unității dumneavoastră. Totodată, îi încredințez de întreaga noastră apreciere pe toți cei care au asigurat și asigură comanda Batalionului.

La ceas aniversar, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă rog să primiți expresia deplinei noastre prețuiri și considerații, alături de sincere urări de sănătate, împliniri, putere de muncă și succes, pentru a vă duce la bun sfârșit fiecare misiune încredințată. La mulți ani!“

Politica