sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Distracţie, de vară, în Târgu Jiu

Târgujienii vor avea parte, în luna august, de numeroase spectacole de muzică uşoară, populară şi folk, evenimente culturale, distracţie şi voie bună, iar turiştii care aleg zona Rânca sunt aşteptaţi la un impresionant concert Cargo, organizat cu ocazia Transalpina Bike Fest 2016, anunţă municipalitatea.

Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcţia de Turism şi Evenimente Culturale, este partenerul mai multor instituţii publice în organizarea acestor evenimente.

„Urmează o serie de evenimente în luna august, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, Școala Populară de Artă, Centrul de Creaţie Gorj şi Doina Gorjului. Avem Festivalul de Folk, unde Primăria Municipiului Târgu Jiu este partener, va avea loc Transalpina Bike Fest şi am purtat discuţii deja pentru a avea un concert Cargo şi Trooper la Rânca. De asemenea, la Rânca va fi prezent Cristian Hrubaru, realizatorul de emisiuni de la Rock FM şi va prezenta acest eveniment pe data de 20 august. Tot în luna august va avea loc Festivalul Berii şi Festivalul Internaţional de Folclor, unde suntem, de asemenea, parteneri”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica