vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul Complexului Energetic Oltenia a fost reținut

Laurențiu Ciobotărică, directorul interimar al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost reținut de polițiștii gorejeni, pentru abuz în serviciu. Potrivit Agerpres, Ciobotărică este acuzat că a acordat suma de 120 000 lei unui membru al directoratului companiei ca acesta să demisioneze.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe, a declarat pentru aceeași sursă că şeful Direcţiei Juridice din cadrul CEO, Dorina Jianu, se află la audieri, fiind acuzată tot de abuz în serviciu.

În urmă cu puțin timp, ministrul Energiei, Victor Grigorescu şi-a exprimat pe contul său de socializare îngrijorarea cu privirea la situația de la CEO.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt deosebit de îngrijorat de situația de la Complexul Energetic Oltenia și de suspiciunile care planează asupra unora din cei care conduc societatea. Nu avem nici o ezitare în cazurile de corupție și imediat ce vom avea confirmări minime din partea organelor legale vom începe demersurile de îndepărtare din companie a acestor persoane. Vă reamintesc faptul că avem de gestionat un domeniu excepțional de dificil și vă reamintesc că deja am făcut trei plângeri penale la Compania Națională a Uraniului, iar subiectul zilei este dosarul Rompetrol în care Ministerul Energiei s-a constituit în parte civilă. Sunt dovezi clare a moștenirii teribile pe care o are România în domeniul energetic”, a scris ministrul.

Foto:gorjexclusiv.ro

 

Politica