sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Doljean urmărit internațional a fost reținut

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Cerăt, pe numele căruia autoritățile din Italia emiseseră un mandat european de arestare, a fost prins de polițiștii doljeni. 
 
Polițiștii specializați în investigații criminale împreună cu polițiști din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca l-au identificat și încarcerat pe M.CONSTANTIN, 20 ani, din localitatea Cerăt, Dolj pe numele căruia autoritățile din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea pe teritoriul acestei țări, în perioada 2012 – 2016, împreună cu alte persoane, a mai multor infracţiuni de recrutare, inducere şi exploatare a prostituției.
Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.
Polițiștii l-au încarcerat pe tânăr în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.
spot_img
spot_img

Politica