sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Două persoane au fost accidentate pentru că traversau prin locuri nepermise

Un bărbat de 66 de ani din Craiova a fost lovit ieri, de către șoferul unui autoturism care conducea pe Calea București. Victima a traversat strada printr-un loc nemarcat, fără să se asigure, iar în urma impactului a fost diagnosticat cu fractură la gamba stângă.

În cauză polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit dosar penal suub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, un alt bărbat din comuna Podari a fost lovit de către un autoturism când traversa printr-un loc nepermis. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

În dimineața zilei de ieri, ora 08.45, pe D.N. 56, în afara localităţii Braniste, M.FLORIN, 34 de ani, din Bailesti în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Calafat către Craiova, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule în zona de acţiune a indicatorului depăşirea interzisă şi l-a accidentat grav pe O.MARIAN, 61 de ani, din comuna Podari, Dolj care traversa drumul prin loc nepermis.

Prin extinderea investigațiilor, polițiștii rutieri, au stabilit și faptul că autoturismul a fost radiat din circulaţie la data de 13.04.2015.

Oamenii legii au întocmit și în această cauză un dosar de cercetare penală și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice și vătămare corporală din culpă.

spot_img
spot_img

Politica