sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A înscenat un furt din locuință și și-a șantajat familia

O craioveancă de 47 de ani a înscenat furtul din propria locuință și și-a șantajat membrii familiei. 

În data de 29.09.2015 polițiștii craioveni au fost sesizați, de către S. MĂDĂLINA, 21 de ani că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 13.00-16.00, persoane necunoscute au intrat în locuință și au furat 30 000 de lei. În urma cercetărilor nu erau semne de intrare forțată, iar victima a presupus că s-a folosit o cheie potrivită. 
 
După cinci luni de audieri și culegeri de informații, poliţiștii Secţiei 5 Craiova au stabilit că, în data respectivă, S. MARIA, 47 de ani, din Craiova, mama celei care a sesizat furtul, a înscentat întreaga faptă. A răvășit bunurile din locuință, a lăsat ușa deschisă, iar ulterior a și mințit în declarațiile date polițiștilor. Pentru a nu da de bănuit a răvăşit bunurile din casă, a lăsat deschisă uşa apartamentului şi a mințit în declaraţiile date ulterior în faţa organelor de cercetare penală. 
 
Craioveanca de 47 de ani, a folosit un număr de telefon necunoscut de soţ, l-a şantajat pe acesta prin mesaje telefonice, ameninţându-l din postura de persoană necunoscută că „dacă va reclama respectiva faptă de furt la poliţie, vor avea de suferit membrii familiei”. 
 
Prin conţinutul aceloraşi mesaje, S.MARIA a încercat să inducă în eroare anchetatorii cu privire la aspecte esenţiale referitoare la modul de comitere a faptei, astfel încât adevărul să nu fie aflat.
 
Craioveanca este cercetată penal de polițiștii craioveni pentru comiterea infracţiunilor de furt, șantaj şi inducerea în eroare a organelor judiciare.
spot_img
spot_img

Politica