luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

MARCEL IUREȘ ȘI GEORGE MIHĂIȚĂ revin pe scena Fabricii de povești electroCOLIBRI în spectacolul „PĂI… DESPRE CE VORBIM NOI AICI, DOMNULE?”

Spectacolul “Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?”,  al Teatrului Act din Bucureşti revine pe scena Teatrului Colibri.

Joi, 28 ianuarie 2016, la ora 19:00, Teatrul ACT din București prezintă spectacolul “Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?”, de Cătălin Ştefănescu, după romanul “Moromeţii” de Marin Preda, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Coloana sonoră este realizată de Ovidiu Păcurar, iar muzica este semnată Răzvan Mirică.

“Nu prea știu cum e să vorbești despre țărani într-o lume care are <<casă la țară>>. Nu prea știu cum e să fii mare scriitor când “intri în manuale”. Sau când breasla te tot propune la premiul Nobel. Fiecare cultură cu mâncărurile și creatorii ei. Mi-e frică de țărani și de dramaturgia contemporană. Pe de altă parte, am vrut dintotdeauna să văd la “ACT” o piesă cu țărani. Și uite că am parte de ea. Mă bucur, ăsta e cuvântul. Mă bucur de piesa lui Cătălin Ștefănescu, de fabulosul roman al lui Preda, de actorii George și Marcel. Așa e la noi, ne bucurăm de toate prostiile.” (Alexandru Dabija, regizor)

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

Publicul craiovean s-a bucurat de reprezentația Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule? și în microstagiunea Colibri într-un ACT 2015, în cadrul căreia au mai fost prezentate spectacolele “Dumnezeul de a doua zi”, “Fidelitate”, “American Buffalo” și cont(r)ACTe.

Prețul unic pentru acest spectacol este de 20 LEI/PERS.

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

În ultima săptămână a fiecărei luni, craiovenii vor putea vedea un spectacol al Teatrului ACT pe scena Fabricii de povești electroCOLIBRI.

spot_img
spot_img

Politica