luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vâlcea. Accident pe strada Straubing. Un om a ajuns la spital

Un bărbat de 59 ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns la spital după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un altul. Șoferul celui de-al doilea autoturism este un tânăr de 22 ani, care nu avea permis de conducere și care se afla suv influența băuturilor alcoolice. După accident tânărul râmnicean a fugit de la fața loculuim dar a fost depistat de polițiști.

“La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 09.20, un tânăr a condus un autoturism pe strada Straubing, iar în dreptul unui imobil a intrat în depăşirea unui autoturism, condus de P. Marin, de 59 ani din municipiu, acesta efectuând un viraj la stânga, moment in care a rezultat impact între cele doua vehicule.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului care a intrat în depăşire a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor judiciare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate în baza de date a poliţiei romane s-a constatat faptul ca acesta se numeşte B. Nicolae, de 22 de ani, din localitatea Râmnicu Vâlcea, nu posedă permis de conducere, iar numărul de circulaţie provizoriu este expirat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui P. Marin, diagnostic traumatism cranio-cerebral; hematom subtural şi fractură frontoparietală extinsă.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto P. Marin rezultatul a fost negativ şi i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Echipajele de poliţie rutieră au efectuat verificări în vederea depistării lui B. Nicolae, reuşind să îl identifice în scurt timp şi să îl conducă la sediul Biroului Rutier.

În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul a fost 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii imbibaţiei alcoolice,” a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Tânărul de 22 ani a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de :vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere a unui atuovehicul fără a deţine permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînamtriculat pe drumurile publice. 

spot_img
spot_img

Politica