sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accidentată mortal, în timp ce se afla pe marginea drumului

Aseară, în jurul orei 20.30, pe drumul național 65, în localitatea Pielești, un tânăr de 27 de ani din Craiova, conducea un autoturism dinspre Slatina spre Craiova și a accidentat mortal o femeie care se deplasa pe partea carosabilă. După accident, tânărul a părăsit locul faptei fiind identificat de polițiști ulterior. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.Este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Polițiștii atrag atenţia tuturor conducătorilor auto cu privire la faptul că părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor constituie infracţiunedistinct ăşi se pedepseşte cu înshisoare de la 2 la 7 ani, astfel conducătorul auto nu face altceva decât să îşi înrăutăţească situaţia juridică. Poliţiştii rutieri recomandă participanţilor la trafic să adopte o manieră de condus preventivă, să respecte regulile decirculaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri. Astfel, fiecare manevră întrafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

 

spot_img
spot_img

Politica