sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Jurnaliștii, așteptați să se înscrie la TJA 2015

Freedom House România lansează ediția 2015 a concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”

Cu ajutorul sponsorilor UniCredit Bank, Eco–Rom Ambalaje, Alexandrion, Polisea și Antalis și cu susținerea Programului Media Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer și The Group îi vom premia cu câte 1.000 euro pe cei mai buni tineri jurnaliști ce vor concura în 2015 în cinci secțiuni.

Ca și în anii anul trecuți, vă puteți înscrie la secțiunile Actualitate internă, Economie, Justiție, Mediu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În 2015 suntem însă în măsură să adăugăm o nouă secțiune cerută de public și vitregită de multe publicații – Investigații.

Vom departaja astfel mai bine domeniile față de anul trecut și îi vom recompensa pe măsură atât pe ziariștii care urmăresc în mod curent evoluția justiției în România (activitatea parchetelor, evoluția dosarelor în instanțe, amenințările la adresa statului de drept etc.), cât și pe aceia care realizează efectiv investigații – cu accent pe anchetele privind evaziunea fiscală, contrabanda, spălarea de bani, corupția.

O altă noutate față de edițiile precedente este înscrierea în concurs a articolelor recente – vom lua în considerare articolele publicate anul acesta, până în 31 august 2015.

Ceremonia de premiere va avea loc în cadrul celei mai mari conferințe media din regiune – Forumul Media Europa de Sud-Est care se va desfășura anul acesta la București, în 5-6 noiembrie 2015.

La fiecare dintre cele cinci secțiuni – Actualitate internă, Economie, Justiție, Mediu și Investigații – se pot înscrie începând de luni, 28 septembrie, tinerii jurnaliști de presă scrisă și online (sub 35 ani) care trimit până în, 19 octombrie 2015 inclusiv, maximum două articole relevante pentru secțiunea respectivă, articole publicate în perioada 1 ianuarie – 31 august 2015 (în print sau on-line). Articolele trimise pentru „Tânărul Jurnalist al Anului” nu trebuie să mai fi fost înscrise la alt concurs. 

Luni, 28 septembrie 2015, va fi prima zi de înscrieri și îi rugăm pe cei interesați să consulte pagina special dedicată concursului. Până atunci vom răspunde eventualelor întrebări legate de derularea ediției din anul acesta.

Înscrierea se face prin e-mail la [email protected], [email protected]

Titlul e-mail-ului trebuie să fie: [Nume] [Prenume] [Secțiunea]

Email-ul prin care vă înscrieți trebuie să conțină articolele în format digital (link către articolele online sau PDF) și CV-ul candidatului.

Persoană de contact:
Laura CONSTANTIN
Freedom House România 
0731.909.907
[email protected]

spot_img
spot_img

Politica