duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au acționat pentru combaterea comerțului ilicit

Poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova, în cooperare cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj, au organizat vineri, o acțiune în zona Complexului Staţiei CF Craiova pentru verificarea respectării prevederilor legale privind comercializarea în unităţile comerciale a produselor supuse accizării.

În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificat șase societăţi comerciale, iar în urma  neregulilor constatate, polițiștii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de peste  13.000 lei.

De asemenea, au confiscat bunuri, reprezentând băuturi alcoolice și țigarete în valoare de peste 10 000 lei, iar specialiștii DSVSA au retras de la comercializare 20 kg de carne și produse din carne.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto:newscluj.ro

 

EXEMPLU:

         În urma verificărilor efectuate la o societate comercială cu punctul de lucru situat în zona Complexului Staţiei CF Craiova (Autogara Nord), a fost identificată cantitatea de 192 litri băuturi alcoolice spirtoase, pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă.

 Societatea a fost sancţionată cu amendă în valoare de 6000 lei, dispunându-se totodată şi confiscarea cantităţii de băuturi alcolice, pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă. 

spot_img
spot_img

Politica