luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM a remizat în Moldova

După eşecul din Sala Polivalentă în faţa Coronei Braşov, SCM Craiova a strâns rândurile şi a obţinut un rezultat excelent la Roman, după ce a fost la un pas de o victorie.

 

Într-un meci, din cadrul etapei a cincea din Liga Naţională, în timp ce la pauză aveau avantaj de patru goluri: 14-10, cu HCM Roman, elevele Simonei Gogîrlă au remizat 26-26. În startul părţii secunde, SCM şi-a menţinut avantajul luat în prima parte, dar cu cinci minute înainte de final gazdele au reuşit să egaleze la 22. Craiovencele au luat apoi conducerea, 24-22 cu două minute înainte de ultimul fluier, dar echipa din Roman a reuşit să egaleze în final, 26-26. Pentru Craiova au jucat: Diana Petrescu, Mirela Paşca – Andreea Ianaşi– 1 , Ana-Maria Horobeţ– 4, Carmen Șelaru– 3, Alexandra Georgescu– 3, Jelena Jivkovic– 8 ( 5 – 7 m.), Laurise Landre– 4, Alexandra Iovănescu – 2 , Cătălina Cioaric– 1, Daniela Băbeanu, Cristina Florica, Alexandra Ciucă.

La finele meciului, antrenoarea SCM-ului, Simona Gogîrlă s-a arătat mulţumită de modul cum a evoluat echipa sa:” Le felicit pe fete pentru atitudinea şi ambiţia de care au dat dovadă la Roman. Am avut un final de meci foarte tensionat, dar fetele nu au cedat niciun moment. Am văzut o echipă determinată, încrezătoare şi îmi doresc să continuăm în aceeaşi notă, pentru că mai avem două meciuri foarte importante de jucat până la pauza competiţională de trei săptămâni. Din aceste două jocuri vrem să scoatem maximum de puncte. Mergem la Cluj încrezătoare că vom face un joc cel puţin la fel de bun şi vom reuşi să venim cu cele trei puncte. Mulţumim celor care au încredere în noi, sunt aproape de echipă şi ne susţin meci de meci.”Meciul din Moldova nu a fost lipsit de incidente, partida fiind întreruptă spre final, deoarece fanii gazdelor au aruncat cu obiecte în teren. După acest rezultat, SCM Craiova a acumulat 4 puncte în clasamentul Ligii Naţionale feminine de handbal, iar miercuri va întâlni la Cluj-Napoca, pe ”U„ Jolidon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica