duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Zi neagrã pentru CSU II și Filiași

Duelul dintre echipele satelit a prim-divizionarelor Pandurii și CSUa fost câștigat de gorjeni, iar pe” Chimia”, ACSO Filiași, care îl va numi antrenor pe Ionel Luțã, a pierdut al doilea meci consecutiv.

Formația a doua de la CSU nu a reușit sã obținã nimic din deplasarea de la Rovinari. Trupa antrenatã de Daniel Mogoșanu a pierdut, scor 2-0, în fața echipei Pandurii II. Fãrã niciun jucãtor de la prima echipã, CSU II nu a avut șanse în fața adversarei,” blindatã” în prima garniturã cu patru jucãtori din lotul lui Edi Iordãnescu: portarul Lazar, fundașul Pleașcã, Alex Dan și Mãrgãrit. Dãnãricu a marcat cele douã goluri în minutele 50 și 87, ultimul din penalti în urma faultului comis de Ciocotealã. La Pandurii II, care a evoluat din minutul 58 în inferioritate numericã prin eliminarea lui Dumitru, au jucat: Lazar – Pleașcã, Celea, Negrescu, Trocan – Erdei, A. Dan, R. Dumitru, Dodoi – Pîrcãlabu, Mãrgãrit. Au mai intrat: Dãnãricu, Bîrlan, Hemidi și Pîrvulescu. Craiovenii i-au avut în teren pe: L. Popescu – Lãzãrescu, Ciocotealã, Hreniuc, Luicã – Armãșelu, Gîrbițã, Manea, Iuga – Petre, Jurj. Au mai jucat: Scarlat, Ghincea, Drãghici și Cãle.

 

Ionel Luțã, variantã pe banca Filiașiului

Policlinica Buna Vestire Craiova

ACSO Filiași nu și-a revenit din șocul plecãrii celor 6 jucãtori din lotul Turceni. Doljenii au pierdut, scor 0-1(0-0), meciul cu echipa care se afla înaintea etapei pe ultimul loc Mãgura Cisnãdie. Pe lângã golul marcat sibienii au irosit multe ocazii, iar portarul Lascu și-a salvat echipa în câteva rânduri. Cu toate aceste ACSO Filiași a fost aproape de egalare pe final când șutul expediat de juniorul Florin Petcu a trecut puțin pe lângã vinclu.În meciul cu Mãgura Cisnãdie la echipa gazdã au jucat: Lascu-Fruntelatã, Dicu, L. Pais, Neacșu- Durițã, Ștoiu, Georgescu, Obeanu, Pârvuicã, Bãlã. Au mai intrat Moraru, Sandu, Mocârcioiu și Petcu. Din tribune filieșenii au fost urmãriți de Ionel Luțã, cel care începând din aceastã sãptãmânã se va ocupa de antrenamentele echipei. Luțã a activat sezonul trecut pe banca tehnicã a unei alte echipe doljene: ACS Podari.

spot_img
spot_img

Politica