sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Voleibaliştii lui Pascu, eşecuri în Turcia

Naţionala masculină de volei a României, pregătită de selecţionerul craiovean, Dănuţ Pascu, a fost învinsă de Turcia cu scorul de 3-0 (25-11, 26-24, 25-22), sâmbătă seara, la Canakkale, într-un meci din Grupa B a Ligii Europene.

Turcia, care a depăşit în prima manşă a ''dublei'' cu 3-1, vineri seara, s-a impus sâmbătă într-o oră şi 14 minute.

Metin Toy a fost cel mai bun om al turcilor, cu 17 puncte, alături de Baturalp Burak Gungor (14 puncte) şi Ibrahim Emet (13 p). Laurenţiu Lică a fost remarcatul din lotul României, cu 12 puncte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

''Am evoluat foarte rău azi, cum am făcut-o şi ieri. Echipa Turciei, pe de altă parte, a fost din ce în ce mai bună. Vreau să îi felicit pe turci, pentru că au un viitor frumos. Sunt tineri şi adevăraţi luptători. Vor tot timpul să câştige. Cred că de acest lucru avem nevoie şi noi, de mai multă dorinţă de victorie'', a declarat antrenorul echipei României, Dănuţ Pascu, citat de site-ul oficial al Confederaţiei Europene de Volei.

La rândul său, căpitanul echipei României, Adrian Radu Gontariu, a apreciat că tricolorii au început foarte slab jocul, dar ar fi trebuit să câştige setul al doilea. ''Am condus şi cred că am pierdut meciul după al doilea set. Sper că vom reuşi mai mult în meciurile viitoare'', a subliniat Gontariu.

România are şase puncte din şase meciuri şi va juca următoarele partide pe 31 iulie şi 1 august, în Sala Polivalentă din Craiova, cu Slovenia.

spot_img
spot_img

Politica