sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Snoop Dogg a fost reținut de polițiștii suedezi

Snoop Dogg acuză Poliția din Suedia de abuz rasial pentru că  l-au reținut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Rapperul a fost suspectaat de posesie și consum de droguri. 

Artistul american a relatat acest incident prin intermediul unei serii de înregistrări video, pe care a publicat-o duminică pe reţeaua de socializare Instagram, informează site-ul revistei People, potrivit Mediafax.

"Nu ştiu în ce fel de ţară ne aflăm, dar cei de aici ne fac să transpirăm", a declarat vizibil frustrat rapperul, al cărui nume real este Calvin Broadus, în primul dintre cele cinci mesaje video, filmat pe marginea unei şosele, după ce poliţia locală i-a cerut să oprească automobilul în care se afla.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Christer Nordstrom, purtător de cuvânt al Poliţiei din oraşul suedez Uppsala, a confirmat pentru revista People că Snoop Dogg a fost într-adevăr reţinut pentru scurt timp, însă a infirmat afirmaţia rapperului, potrivit căreia a fost reţinut din motive rasiale.

În al doilea mesaj video, înregistrat de pe bancheta din spatele unui automobil de poliţie, Snoop Dogg, în vârstă de 43 de ani, a spus: "Nu am făcut nimic rău. Ceea ce am făcut a fost să vin în această ţară şi să susţin un concert, iar acum trebuie să merg la secţia de poliţie, deşi n-am făcut absolut nimic".

Rapperul a jurat – în a treia înregistrare video – că nu va reveni niciodată în Suedia, din cauza tratamentului la care a fost supus de autorităţile locale.

"Am reuşit să trec peste asta", a adăugat Snoop Dogg în al patrulea mesaj publicat pe Instagram.

"M-au adus aici, m-au pus să urinez într-o eprubetă, dar nu au găsit nimic. Nu au un caz valabil împotriva mea, nu au nimic. Dar, aşa cum spunea şi pastorul Farrakhan, «e mai bine să te percheziţioneze şi să nu găsească nimic, decât să nu te percheziţioneze deloc»", a adăugat rapperul în ultimul mesaj.

Politica