sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CS Podari are un nou preşedinte: “Aici sunt condiţii de performanţă”

Divizionara doljeană şi-a găsit un conducător la nivel administrativ. După ce rămăsese fără oficiali, doar cu Dragoş Bon pe banca tehnică şi cu primarul Gheorghiţă care să aibă putere de decizie, CS Podari are începând din acest weekend un nou preşedinte. Este vorba despre fostul arbitru divizionar A, Silviu Buzărnescu, care a venit la Podari cu gânduri de performanţă. ”După o discuție cu domnul primar Gheorghiță, m-am înțeles cu dânsul să vin să ajut clubul. Îmi doresc să facem lucruri bune, pentru că la Podari sunt condiții de performanță”, a declarat noul preşedinte al CS Podari, Silviu Buzărnescu. Planurile sale sunt de a forma un lot competitiv pentru noul sezon, care să se bată pentru un loc fruntaş în campionatul Ligii a III-a. Acesta a spus că se află în discuţii cu mai mulţi juniori de calitate, pe care doreşte să îi aducă la echipă, dar şi cu un fost component al primei echipe a CSU Craiova, care a părăsit recent gruparea craioveană. “Deocamdată, încercăm să mai aducem câţiva juniori buni. Suntem în discuţii şi cu un senior care a plecat recent de la Craiova, dar să vedem ce vom reuşi. Sperăm  să formăm un lot cât mai competitiv, pentru ca în sezonul viitor să reuşim o clasare fruntaşă, să nu mai avem emoţii ca anul trecut”, a adăugat noul preşedinte al podărenilor. Antrenorul Dragoş Bon consideră că experienţa lui Silviu Buzărnescu în fotbalul românesc va fi un ajutor pentru Podari. “Este un om care are o experienţă vastă în fotbal, un fost arbitru divizionar, ce a fost un fenomen. Şi am considerat, împreună cu domnul primar, că este alegerea cea mai bună pentru postul de preşedinte. Sunt sigur că vom avea o colaborarea foarte bună”, a afirmat tehnicianul lui CS Podari.

Tatăl şi fiul, la aceeaşi echipă

Silviu Buzărnescu este tatăl juniorului Dan Buzărnescu, ce a fost transferat în această vară de CS Podari de la CSU Craiova, în dorinţa de a îmbunătăţi aparatul ofensiv al echipei. Cei doi, tată şi fiu, vor lucra astfel împreună la Podari pentru un nou sezon prosper. Totuşi, preşedintele podărenilor aduce asigurări că nu va exista un conflict de interese, iar singurul “comandant” al fiului său, care va decide dacă joacă sau nu, va fi tehnicianul Dragoş Bon. “Putem spune că familia Buzărnescu ajută Podariul, dar nu se va pune problema ca eu să intervin vreodată în evoluţia băiatului meu. El se va afla numai sub comanda lui Dragoş Bon, antrenorul fiind cel care decide dacă joacă sau nu. Eu mă voi ocupa de partea administrativă a echipei”, a mai spus Silviu Buzărnescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Succes în faţa Progresului Segarcea

În altă ordine de idei, CS Podari a întâlnit sâmbătă, pe teren propriu, într-un joc amical, formaţia ce evoluează în Liga a IV-a Dolj, Progresul Segarcea. Podărenii s-au impus fără probleme, cu scorul de 3-0, prin golurile reuşite de Preda, Badea şi Mirescu. Antrenorul Dragoş Bon a mizat pe următorii jucători: Nedelcovici – Socol, Dicu, Chircan, Marinoiu – Săceanu, Şerban – Preda, Badea, Răduţ – Buzărnescu. Au mai intrat D. Stancu, Mirescu, Raicea, Ciocioană, Buşu, M. Flori, Nuţă şi Rioşanu. Podărenii vor repeta amicalul cu Segarcea, miercuri, tot pe terenul din Podari. Altfel, s-a stabilit şi perioada cantonamentului. CS Podari se va pregăti în intervalul 5-13 august, la Kladovo, în Serbia.

spot_img
spot_img

Politica