joi, mai 23, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Final incendiar la Craiova! Mateiu egalează, dar Dandea trimite toate punctele la Giurgiu

CSU Craiova a fost aproape de a obţine o remiză în faţa Astrei Giurgiu, în partida disputată, astăzi, pe stadionul „Extensiv” din Bănie, ce a contat pentru etapa a treia a Ligii I. După o primă repriză încheiată la egalitate, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul în minutul 50, prin Boldrin, care s-a infiltrat cu uşurinţă în careul gazdelor şi a finalizat acţiunea cu un şut plasat la colţul lung. Patru minute mai târziu, craiovenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după faultul lui Geraldo la Curelea. Colegul său din atac, Ferfelea, n-a transformat însă de la punctul cu var şi i-a întins la maxim nervii tehnicianului Sorin Cârţu, care a închis ochii în momentul execuţiei. Finalul întâlnirii avea să aducă un amestec de bucurie şi amăgire în tabăra craioveană. Mateiu a izbutit să restabilească egalitatea în minutul 88, cu un şut din afara careului, dar speranţele gazdelor la cel puţin o remiză au fost spulberate în minutele de prelungire, când Dandea (90+2) i-a readus pe giurgiuveni în avantaj, după ce a trimis imparabil cu capul în urma unei lovituri de colţ, fiind complet liber în careul craiovenilor. O greşeală gravă de marcaj a apărării din Bănie, care aduce a doua înfrângere în trei etape pentru gruparea lui Cârţu şi Săndoi.

CSU Craiova – Astra Giurgiu 1-2 (0-0)

Marcatori: Mateiu (88) / Boldrin (50), Dandea (90+2)

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Craiova: Bălgrădean – Dumitraş, Acka, Popov, Vătăjelu – Băluţă (Herghelegiu '73), Ferfelea (Bancu '81), Mateiu, Nuno Rocha – Bawab, Curelea (Zlatinski '61).

Antrenori: Sorin Cârţu, Emil Săndoi.

Astra Giurgiu: Lung jr. – Queiros, Oros, Geraldo, Junior Morais – Seto, Boldrin – Enache, Teixeira (Florea '84), De Amorim (Al. Ioniţă '74) – Budescu (Dandea '65).

Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Mateiu '30, Băluţă '36 / Geraldo 51, Lung jr. '78, Al. Ioniţă '85.

Arbitri: Radu Petrescu (central) – Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu (asistenţi) –

Grigore Botescu (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Constantin Stătescu.

sursăfoto: prosport.ro

spot_img
spot_img
spot_img

Politica