duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu cere schimbări în lotul CSU Craiova: „Nu ar trebui să mai facă parte din echipă”

Sorin Cârțu a fost dezamăgit de felul în care CSU Craiova s-a descurcat în acest sezon de Liga 1, în care Mihai Rotaru a fost președintele clubului din Bănie. Gloria formației alb-albastre consideră că locul trei obținut de olteni nu are nici cea mai mică valoare, pentru că i-a dus pe aceștia la un meci de baraj, unde se poate întâmpla orice. „Sorinacio” nu uitat să îl taxeze nici pe fostul antrenor de la Craiova, Ivaylo Petev, cel care nu a reușit să gestioneze prea bine confruntările din Cupa României.

Este un loc trei pe care s-a terminat, care nu are niciun fel de valoare, dacă nu joacă în cupele europene. Avem un adversar (n.r. ”U” Cluj) pe care trebuie să îl depășim. Este o șansă mare pe care o avem și trebuie să o exploatăm. Jucăm acasă și e obligatoriu să câștigăm dreptul de a juca în Europa. Media de puncte este bună. Când ai media asta de puncte e normal să te gândești la campionat. Media putea să fie mai bună dacă nu pierdeam partida cu Clujul (n.r. cu CFR Cluj) și cred că aveam acum locul doi asigurat. Trebuie să ne batem și să câștigăm locul de cupă europeană. Așa se salvează într-un fel sezonul acesta. Mă gândesc și la Petev și semifinala pe care nu trebuia să o pierdem, în Cupa României”, a declarat Sorin Cârțu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Cârțu are un sfat și pentru actualul antrenor de la CSU Craiova. El îi transmite lui Costel Gâlcă faptul că ar fi cazul să se facă schimbări serioase în lotul echipei. Fostul președinte al clubului consideră că e nevoie de întăriri, dar aduce în discuție și o „curățenie” în lot, pentru că unii jucători nu ar mai avea ce să caute la CSU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu am tras niște concluzii. La partida cu CFR am suferit (n.r. pierdut de olteni cu 0-1, pe teren propriu). Aveam altă oportunitate de a câștiga locul 2. Au fost meciuri bune. Meciuri și meciuri. Nu mi-au plăcut 70 de minute din partida cu Farul (n.r. terminat cu scorul de 3-3), nu mi-a plăcut prima repriză cu Sepsi, dar a doua foarte mult. (n.r. Costel Gâlcă) Trebuie să găsească niște jucători de constanță, de continuitate. Sunt niște jucători care nu ar trebui să mai facă parte din echipa asta. El știe mai bine”, a mai declarat Cârțu, conform sursei citate.

Politica