duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Alegeri în Olt: Dosar penal pentru că au dat mită electorală

Polițiștii olteni au deschis un dosar penal, după ce mai mulți membri PNL din comuna Valea Mare au fost surprinși de camerele de supraveghere când împărțeau sacoșe cu alimente cetățenilor din comună.

Oamenii legii s-au sesizat după ce mai mulţi candidaţi PNL la Consiliul Local Valea Mare au fost surprinşi de camerele de supraveghere când transportă cu o maşină mai multe sacoșe cu produse alimentare. Dosarul penal a fost deschis pentru mită electorală.

„La data de 23 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Slatina, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 10 mai a.c., mai multe persoane ar fi împărțit produse alimentare locuitorilor comunei Valea Mare, din județul Olt. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, declară IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta este al doilea dosar penal deschis de oamenii legii pentru mită electorală, după ce, la începutul lunii mai, membri PNL din comuna Ianca au oferit alimente oamenilor dintr-un camion.

Sursa foto-video: YT/Ionuț Jifcu

Politica