duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova – U Cluj poate fi ultimul meci în Bănie pentru unul dintre elevii lui Gâlcă

CSU Craiova joacă duminică partida de baraj pentru un loc în Conference League. Meciul va fi unul tensionat, pentru că ambele formații își doresc să participe în cupele europene în sezonul viitor. Presiunea mai mare este pe trupa din Bănie, pentru că alb-albaștrii au terminat pe locul 3 și joacă pe teren propriu, în fața suporterilor care așteaptă ca favoriții lor să salveze ce se mai poate din această ediție de campionat.

Raul Silva, unul dintre veteranii de la CSU Craiova, ar putea să îmbrace pentru ultima dată tricoul formației din Bănie, în meciul cu U Cluj. Fundașul își încheie contractul cu echipa lui Mihai Rotaru, în această vară și momentan nu sunt semne că șefii clubului ar vrea să îi prelungească înțelegerea apărătorului.

Fotbalistul spune că s-a simțit foarte bine la CSU Craiova. El a reușit să se integreze în grupul bine sudat de jucători și să își câștige respectul, dar și poziția de titular.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este foarte important ca Universitatea Craiova să obţină un loc în cupele europene. Să pună în valoare clubul şi oraşul, iar echipa are valoare să realizeze lucruri frumoase în Conference League. Am avut mai multe momente frumoase în carieră şi la Craiova, dar unul preferat este primul derby local la care am participat. Îmi place foarte mult oraşul Craiova şi îmi plac oamenii de aici, la fel şi familiei mele, am fost trataţi foarte bine aici”, a declarat Raul Silva, pentru site-ul oficial al clubului.

Politica