luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii de zece aleg liceele de top

Admiterea în liceu s-a făcut şi în acest an tot cu ajutorul repartizării computerizate, conform rezultatelor obţinute de elevi după susţinerea probelor scrise de la Evaluarea Naţională,

Elevii doljeni care au obţinut punctaj maxim la Evaluarea Naţională s-au îndreptat tot către liceele de top din Craiova. Primii zece absolvenţi de gimnaziu care au obţinut media generală zece vor urma cursurile la Colegiul Naţional Carol I şi Fraţii Buzeşti. De asemenea şi următorii zece care au fost notaţi la Evaluarea Naţională cu 9, 98, respectiv 9, 99 au vrut să-şi continue studiile la liceele de renume din Bănie.

 

Locuri libere la liceu

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

În judeţul Dolj, din totalul locurilor alocate, 4.256 – corespunzătoare unui număr de 152 de clase, în această primă etapă au fost repartizaţi un număr de 4.037 elevi. Dintre aceştia 150 de elevi nu au fost repartizaţi deoarece nu au completat un număr suficient de opţiuni, iar 220 locuri au rămas libere.

Locurile rămase libere pot fi ocupate în etapa a II-a de către elevii care nu au fost repartizaţi în această etapă precum şi de către cei care nu au completat fişe de opţiuni.

Etapa a II-a debutează în data de 15 iulie pentru candidaţii care susţin probe de aptitudini.

Între 15-20 iulie se completează fişele de opţiuni pentru candidaţii care nu au participat în prima etapă de admitere, dar şi cei care nu au putut fi repartizaţi în prima etapă din cauza numărului insuficient de opţiuni.

 

 

Politica