miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

13 cabinete de la SJU Slatina, relocate

Mai multe cabinete de specialitate din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Slatina vor fi relocate. Aceasta, pentru că în clădire se desfășoară lucrări de reabiltare.

Reprezentanții unității medicale au precizat, într-un comunicat de presă, că este vorba despre 13 cabinete medicale care, din 7 mai, vor funcțoina în fosta secție de Psihiatrie a spitalului, situată pe strada Drăgănești, nr. 3.

„Relocarea cabinetelor medicale este temporară, doar pe durata desfășurării lucrărilor de renovare și modernizare efectuate în cadrul proiectului ”Reabilitarea, modernizarea  și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, proiect derulat de Consiliul Județean Olt, cu finanțare din PNRR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cabinetele care își vor desfășura activitatea pe strada Drăgănești, nr. 3 sunt: Cabinet Cardiologie, Cabinet EKG, Cabinet Psihiatrie, Cabinet Reumatologie, Cabinet Hematologie, Cabinet Nefrologie, Cabinet Dermatologie, Cabinet Gastroenterologie, Cabinet Planificare familială, Cabinet Medicină Internă, Cabinet Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Cabinet Endocrinologie, Cabinet Geriatrie și gerontologie”, se arată în comunicatul SJU Slatina.

Reprezentanții spitalului mai precizează că pacienții se pot programa, începând cu data de 25 a fiecărei luni, la numărul pacientului 0349/911 disponibil de luni până vineri între orele 12:00-19:30; în recepția Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina de luni până vineri între orele 07:00-20:00; în locația de pe str. Drăgănești, nr. 3, de luni până vineri între orele 08:00-15:00; Pe website-ul Spitalului Județean de Urgență Slatina accesând link-ul https://portal.spjslatina.ro/Programari-Online.

Politica