vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Linguriţa de grijanie, lipită de mâna hoţului

Într-un cimitir din localitatea Scoarţa au fost profanate două morminte. Infracţiunea a fost descoperită de fiul bărbatului decedat care venise să aprindă lumânări la mormântul celor dragi. Într-unul dintre morminte a fost înmormântat, în toamna anului trecut în cimitirul din Copăcioasa, comuna Scoarţa, un fost marinar. Hoţii probabil au crezut că bărbatul este îngropat cu bani sau bijuterii. Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să dea de urmele hoţilor.

„La data de 12 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Scoarţa au fost sesizaţi de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, cu privire la faptul de la mormântul tatălui său, din cimitirul Bisericii Copăcioasa, au fost dislocate cărămizi fără a fi sustrase bunuri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de profanare de morminte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe, conform impactingorj.ro

Hoţii nu doar că au profanat mormintele, dar au spart şi biserica de unde au furat linguriţa folosită de preot la grijire la Paşti, precum şi cuţitul pentru tăiatul anafurii, însă linguriţa a fost găsită de ofiţerii criminalişti la mormântul profanat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica