vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiuni ale polițiștilor doljeni, la sfârșit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză, neacordarea de prioritate de către   conducătorii auto pietonilor angajati regulamentar în traversarea străzii prin loc prevăzut  cu indicator sau marcaj, conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

         Polițiștii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene și cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat pe principalele artere rutiere din Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene din județ.

         În cadrul activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 234 sancțiuni contravenționale de peste 46.380 lei, iar șoferi au rămas fără permisele de conducere. Polițiștii rutieri au sancționat 17 conducători auto pentru neportul centurii de siguranță, alți 55 șoferi pentru viteză.  De asemenea, au fost sancționați 13 șoferi pentru faptul că nu au acordat prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, dar și 17 conducători ai unor vehicule înmatriculate în alte state.

Policlinica Buna Vestire Craiova

         Polițiștii rutieri au reținut în vederea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 21 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare, informează biroul de presă al IPJ Dolj.

Foto:4tuning.ro

Politica