luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Popov, prezentat oficial la CSU Craiova

Antrenorul principal al CSU Craiova are așteptări mari de la ultima achiziție din tabăra olteană. Emil Săndoi dorește ca Apostol Popov să se adapteze cât mai repede.

„Așa cum Cosmin Moți a intrat în istoria fotbalului bulgar, ne-am dorit și noi să aducem un fotbalist bulgar, care să intre în istoria fotbalului românesc. Îi urez bine a venit în familia alb-albastră. Am început pregătirea acum câteva zile. Și azi avem antrenament, și mâine dimineață vom avea o ședință de pregătire, apoi o parte dintre jucători vor face deplasarea în Austria cu mine. Șapte jucători vor rămâne aici cu Sorin Cîrțu pentru a pregăti barajul de promovare. Este important pentru noi toți ca acest club să aibă echipa a doua în liga a treia“, a afirmat Emil Săndoi, ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

Emil Săndoi s-a arătat foarte mulțumit de adversarii pe care îi va avea în cantonamentul din Austria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Așa cum în perioada de iarnă am dorit să dăm șanse tuturor jucătorilor să arate ce pot, așa vom face și acum. Avem amicale tari, cu Ludogorets și Dinamo Kiev, de fapt numai cu echipe care evoluează în cupele europene, așa că băieții își pot demonstra valoarea“, a mai spus Săndoi.

La prima întâlnire cu reprezentanții presei craiovene, Apostol Popov s-a arătat încântat că a ajuns la clubul din Bănie.

„Îmi face plăcere să fim împreună. Sunt fericit că fac parte din acest proiect, din acest club. Când am primit oferta am vorbit cu cel mai bun prieten al meu Valentin Iliev, care a jucat în Bănie și mi-a spus numai cuvinte frumoase despre echipă, despre fani, care sunt extraordinari. Știu că este o echipă mare în fotbalul românesc, cu tradiție și ambiții, ceea ce este foarte important pentru mine. Sper ca eu, cu experiența pe care o am, să ajut echipa să meargă în Europa, să jucăm un fotbal bun și să aducem bucurie fanilor“, a punctat Popov.

Felix Grigore a vorbit despre Popov și Mazarache

Și managerul general al clubului, Felix Grigore, s-a arătat mulțumit de aducerea lui Popov.

„Îi urez bun venit lui Apostol Popov din partea clubului, ne dorim toți ca împreună să jucăm în Europa. Este un fundaș central pe care-l urmărim de câteva luni, fapt care dovedește că departamentul de scouting al clubului lucrează bine. Este un jucător cu experiență, cu multe meciuri pentru ȚSKA Sofia, și cu jocuri la echipa națională, ultimele chiar în actuala campanie de calificare”, a declarat Felix Grigore.

Conducătorul CSU a explicat și situația lui Mazarache: „Este un jucător căruia dorim să-i dăm o șansă. A fost golgheter la echipa sa și am decis să-i observăm potențialul în stagiul din Austria. Dacă antrenorii vor considera că merită la prima echipă acolo va ajunge, dacă vor aprecia că e de viitor și e bun pentru echipa a doua va juca acolo, dacă se va considera că nu are calități pentru Universitatea nu va rămâne“.

În final, Felix Grigore a comentat și zvonurile apărute în presă în ultima perioadă conform cărora ar fi existat negocieri cu Adrian Mititelu pentru o fuziune: „Noi am tratat-o ca pe o glumă de la prima apariție. A fost ca un serial. În primul episod s-a spus că vrem noi să cumpărăm o societate înființată în 2013. În al doilea s-a vorbit de o fuziune. Ori nu poți face fuziune cu zero pentru că nu se schimbă nimic. Apoi, în al treilea episod, s-a vorbit de preluarea clubului nostru de către un om de afaceri. Nimeni din conducerea Universității Craiova nu a avut o discuție cu vreun om de afaceri“.

Politica