vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie, acuze și plângeri. Protagoniștii: doi foști colegi de partid

Directorul Sălii Polivalente Craiova, Cristian Mitricof, fost liberal, actual pesedist, își acuză un fost coleg din PNL că l-a bătut. Este vorba de consilierul județean Marian Irinei. Acesta din urmă susține că Mitricof minte.

Mitricof a anunțat pățania, în noaptea de marți spre miercuri, pe Facebook.

„În seara asta am avut o surpriză foarte neplăcută din partea CONSILIERULUI JUDEȚEAN Marian Irinei care m-a lovit cu pumnul în gură și cu piciorul în stomac, aștept ca autoritățile să își facă datoria și ca Partidul Național Liberal să ia măsuri în ceea ce îl privește pentru că eu ca simplu cetățean plătitor de taxe și impozite refuz să fiu reprezentat în cadrul Consililui Județean Dolj de "oameni" ca mai sus numitul RUȘINE MARE !!!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

După un schimb de replici în privat, Irinei a comentat la postarea lui Mitricof:

„Cum îți permiți domnule Mitricof Cristian să-mi folosești numele, tăvălindu-mă într-un scandal pe care-l inventezi? Cine mă cunoaște știe foarte bine că sunt total împotriva violenței, n-am avut în viața mea vreun conflict de ordin fizic, cu nimeni; cine mă cunoaște știe foarte bine acest lucru. Cum îți permiți să minți în halul asta? Ți-am scris mesajul privat imediat cum m-ai tag/uit în postul tău folosind o minciuna sfruntată, deoarece nu doresc să-ți fac jocul, pornind un circ în spațiul online, unde observ că faci pe victima. Să-ți fie rușine! Rămâne valabil ceea ce ți-am scris în privat, în sensul că-ți voi face plângere pt. mărturie mincinoasă și calomnie! Să-ți fie rușine!”.

Pentru că unii dintre oamenii care au văzut postarea nu l-au crezut că a luat bătaie, Mitricof a povestit cum s-a întâmplat

„În seara aceasta la vulcanizarea care se află la intersecția străzilor Feldioara cu bulevardul Carol I. În jurul orei 22.20, pentru că la ora 22.16 am fost apelat de Marian Irinei care m-a întrebat unde sunt și a venit la mine. Eu eram la vulcanizare cu sora mea. Cineva i-a zis lui că l-am jignit. M-a sunat, a venit, m-a bătut, am sunat la 112, a fugit,” a scris Mitricof pe Facebook.

Între timp, directorul Sălii Polivalente a făcut plângere la poliție. A mers și la Institutul de Medicină Legală de unde a obținut un certificat medico-legal din care reiese că are o leziune de violență „posibil produsă cu un corp dur”.

 

sursa foto: paginile de Facebook ale protagonistilor

Politica