sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

ISU Dolj, și la concurs, dar și la datorie

Cinci sevicii voluntare și patru servicii private pentru situații de urgență au participat la concursul  „Concursurilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgenţă” faza Județeană. Concurenții au avut trei probe: pista cu obstacole pe 100 metri, ştafeta 4 x 100 m, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, desfășurate în poligonul de instrucție al Secției de Pompieri Craiova.

Cele două echipe clasate pe locul I,SVSU CASTRAVOVA și S. ELECTROCENTRALE CRAIOVA II participă în perioada 08.07- 10.07.  la faza interjudețeană in județul Mehedinți.

Chiar dacă au participat la concurs, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj și-au făcut și datoria. Astfel, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii, două intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 24 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, în ultimele 24 de ore.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aparţinând unei societăţii comerciale din mun. Craiova, Bvd. Decebal. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor, în urma acestuia a ars aproximativ 20 cm conductor electric. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect).

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească a locuinţei cetăţeanului Anghel O., din loc. Desa, str. Cazacului. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la anexa gspodărească, în urma acestuia au ars anexă gospodărească în suprafaţă de aproximativ 40 mp şi aproximativ 3000 kg fân. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric (conductor electric improvizat).      

spot_img
spot_img

Politica