sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fraudă la Primăria Fărcașele

Doi angajați ai Primăriei Fărcașele sunt acuzați că au și-au însușit peste 95.000 lei din taxele și impozitele plătite de cetățeni. Aceștia au fost reținuți de polițiști.

"La data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, sprijiniţi de poliţişti din cadrul S.A.S. Olt, au efectuat percheziţii, în comuna Fărcaşele, la două persoane bănuite de comiterea unor fraude economice.

Cele două persoane, cu vârsta de 47 şi respectiv 48 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual, uz de fals şi delapidare în formă continuată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acestea sunt bănuite că, în calitate de angajaţi ai unei instituţii publice, în perioada 2013 – 2015, şi-ar fi însuşit în mod ilegal suma de 95.408 lei, reprezentând taxe şi impozite locale încasate de la persoane fizice şi juridice, întocmind şi eliberând în acest scop mai multe chitanţe false.

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă, instanţa adoptând măsuri preventive, respectiv arest la domiciliu pentru unul şi control judiciar pentru celălalt."- Claudia Radu, purtător de cuvânt IPJ Olt

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi

spot_img
spot_img

Politica