sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adversar de lux pentru CSU: Olympique Marseille

În perioada 12-14 iunie, Slavia Praga va organiza cea de-a șaptea ediție a All Star Cup, întrecere destinată juniorilor U16-U17. Deja organizatorii au stabilit programul meciurilor din faza grupelor. CSU Craiova face parte din grupa B, alături de Olympique Marseille, gruparea mexicană Pumas UNAM și cehii de la FK Dukla Praga.

Iată și programul jocurilor ce se vor desfășura pe 12 iunie:

CSU Craiova – Olympique Marseille (ora 10:40)       

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU Craiova – Dukla Praga (ora 12:00)

CSU Craiova – Pumas UNAM (ora 13:20)

Se joacă în ritm intens, două reprize a 15 minute. Ocupantele primelor două poziții merg în fazele superioare ale întrecerii.

Prezentarea CSU Craiova pe site-ul oficial al competiției:

„Un alt competitor atractiv și-a confirmat prezența la turneu. CSU Craiova va fi prima echipă din România care ni se alătură. Este principalul competitor al cluburilor mari din București, acum pe locul 4 în prima ligă. Era glorioasă a fotbalului craiovean a fost în anii 80, când Universitatea a atins sferturile de finală ale Cupei Campionilor Europeni și semifinalele Cupei UEFA. Este un club cu o academie de succes la care și-au început activitatea jucători precum Gheorghe Popescu, Silviu Lung ori Rodion Cămătaru. Îi așteptăm la turneu pe noii jucători ce vor deveni legende“.

 

Politica