luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Braconieri lăsaţi fără arme şi jeep-uri

Cinci bărbaţi au fost prinşi la braconat pe fondul de vânătoare din comuna doljeană Rojişte. Pădurarii au auzit mai multe focuri de armă şi au alertat poliţia. Braconierii veniseră cu jeep-urile la pădure.

“Vineri, 15.05.2015, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secţiei 4 poliție Rurală Coșoveni s-au sesizat cu privire la faptul faptul că pe fondul de vânătoare 47 Rojişte, au fost auzite mai multe focuri de armă.

În urma deplasării în teren, polițiștii au fost depistat un autoturism condus de C. Daniel, 39 de ani, în care se aflau B. Cătălin, 38 de ani, F. Ion, 37 de ani, B. Constantin, 30 de ani şi B. Florian, 36 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În autoturism, oamenii legii au identificat trei puști de vnătoare, 67 cartuşe, pentru armele respective, precum și două proiectoare portabile.

Armele respective, muniția și proiectoarele au fost ridicate de polițiști în vederea cercetărilor.

De asemenea, oamenii legii au indisponibilizat pe lângă autoturismul în care se aflau cei cinci bărbați și un alt autovehicul aflat la marginea fondului de vânătoare”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Cei cinci s-au als cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, iar în funcție de rezultatul verificărilor se vor lua măsurile legale în consecință.

 

 

Politica