vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

EXPLOZIV! Scandal cu perversiuni sexuale într-o primărie din Dolj

Un consilier local din Mârşani îl acuză pe primarul din comună că l-a supus la perversiuni sexuale. Primarul Constantin Ghencioiu neagă acuzaţiile şi spune că este o acţiune politică.

Într-o plângere care a ajuns la redactorii cotidianului „Jurnalul Olteniei”, consilierul local Constantin Ţurlea susţine că primarul din Mârşani l-a obligat să îl masturbeze. Şi nu o dată.

„În data de 28-II-2011, fiind în exerciţiul funcţiunii în Târgul de Săptămână, coordonând acţiunea de deszăpezire cu cetăţenii care au ajutor social, m-am trezit după terminarea activităţii cu primarul Ghencioiu C-tin care m-a invitat în camera Târgului pentru a analiza modul cum s-a desfăşurat acţiunea şi măsurile ce trebuia să le întreprind a doua zi în Târgul Comunal. În timp ce eu pregăteam prezentarea situaţiei persoanelor care au participat la acţiunea de deszăpezire, primarul a încuiat uşa prin înăuntru şi mi-a cerut să îl masturbez. Eu am crezut că este o glumă proastă de adolescenţi dar lucrurile au degenerat şi dânsul a trecut la presiuni şantajându-mă că dacă nu îi îndeplinesc dorinţele mă scoate din această activitate de Administrativ şi îmi va retrage sprijinul politic din Consiliul Local pierzând funcţia de consilier PSD. Şantajul s-a materializat în prima şedinţă de Consiliu Local când a propus retragerea sprijinului politic pentru mine, lucru pe care consilierii nu l-au acceptat, neavând motive”, se arată în plângerea lui Constantin Ţurlea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta mai arată că presiunile au continuat timp de un an şi 10 luni, fiind chemat la primărie în fiecare zi de marţi, şi susţine că „a fost încuiat în biroul primarului şi supus la aceleaşi presiuni de şanatj”. Mai mult, consilierul spune că a fost căutat şi la domiciliul de primar „pentru a-şi pune în practică obsesia sexuală”.

“Cu toate că mă ascundeam prin culturile care le aveam, nu pleca cu maşina primăriei până nu mă găsea obligându-mă sub diverse motive de a merge la primărie. Totul terminându-se cu masturbarea, după care mă aducea de unde mă lua, ameninţându-mă mereu că dacă spun ceva îmi va distruge familia”, se mai arată în plângerea consilierului local.

Plângerea a fost transmisă de asociaţia ALICA către DNA Bucureşti, dar şi Craiova, către ANI, preşedintelui României şi Corpului de Control al Primului Ministru, edilul fiind acuzat şi de alte abuzuri.

"Au început deja campania electorală'

Primarul Constantin Ghencioiu a declarat pentru „Jurnalul Olteniei” că este uimit de aceste acuzaţii, pe care le neagă, dar că nu se gândeşte să îi acţioneze pe reclamanţi în instanţă având alte preocupări mai importante.

„Comuna Mârşani este o comună mare, cu multe probleme. Avem investiţii de realizat, nu am timp de judecăţi cu oameni care nu au ce face. Sunt surprins de atitudinea lui pentru că este un om în care am avut încredere şi pe care l-am sprijint. De vreo doi-trei ani s-a schimbat. Nu se mai înţelege nimeni cu el, nici familia lui. S-a aliat cu PDL şi cred că ei au început deja campania electorală. Sunt un om familist cu frică de Dumnezeu, nu ştiu de unde a scos acuzaţiile”, a afirmat primarul Ghencioiu.

Politica