sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Polițist local, la judecată pentru șantaj

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu l-au trimis în judecată pe poliţistul local Laviniu Ardeoaică, acuzat şantaj.

Polițistul a fost reținut, în urmă cu o lună, după ce a fost prins în flagrant în timp ce prima 1.500 lei de la un bărbat pe care l-a şantajat.
Persoana şantajată l-ar fi înjurat pe Liviu Andreoaica, poliţistul local, după producerea unui accident. Toată scena ar fi fost filmată, iar poliţistul local, de la Serviciul Rutier, i-ar fi cerut banii persoanei respective pentru a nu difuza înregistrarea în mass-media.

“Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în perioada 23 martie – 8 aprilie, funcţionarul public ar fi lăsat să se înţeleagă că doreşte o sumă de bani pentru a nu formula plângere împotriva unui bărbat care i-ar fi adresat injurii, cuvinte şi expresii jignitoare cu ocazia unui eveniment rutier, aspecte ce ar fi fost filmate de un alt coleg de serviciu. Pentru a nu formula plângere împotriva acestuia şi pentru a nu difuza în mass-media materialul respectiv, poliţistul local ar fi lăsat să se înţeleagă că doreşte să ajungă la o ‘înţelegere’,” a precizat, la acea dată, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţistul a susţinut că a fost victima unei înscenări. Procurorii nu l-au crezut, astfel că l-au trimis în fața instanței.

spot_img
spot_img

Politica