vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gimnasta Andreea Munteanu va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgu Jiu

Gorjeanca Andreea Munteanu, cea care a cucerit medalia de aur la bârnă la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franţa), cu o notă de 14,366, va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgu Jiu.

Ca urmare a performanţei excepţionale a gimnastei Andreea Munteanu, primarul Florin Cârciumaru a luat iniţiativa de a-i conferi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgu Jiu în cadrul manifestărilor prilejuite cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu de anul acesta. Dumnealui a considerat că un astfel de premiu nu trebuie trecut cu vederea şi, ca atare, propunerea va fi analizată de către toată lumea pentru a deveni una concretă.
A declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Lavinia Truşcă

Gorjeanca din comuna Bustuchin a adus prima medalie delegaţiei noastre la Montpellier, acesta fiind, totodată, al 12-lea titlu european la bârnă pentru România, cele mai multe fiind câştigate de Cătălina Ponor (4).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea Munteanu, campioană continentală anul trecut cu echipa la Sofia, în primul an de seniorat, le-a devansat în clasamentul final pe britanica Rebecca Downie, 14,300, şi pe Claire Martin, reprezentanta gazdelor, 14,200.

Într-o finală cu mai multe ratări, Andreea Munteanu (care va împlini 17 ani pe 29 mai) a obţinut 6,100 la dificultate şi 8,266 la execuţie. Românca luase aurul la bârnă anul acesta la etapa de Cupă Mondială de la Cottbus.

Politica