vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

AIESEC Craiova, la SprinCo

Cu filiale în 125 de ţări din lume şi 14 oraşe din ţară, AIESEC este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale de voluntariat pentru studenţi. Mai concret, această organizaţie leagă conexiuni între studenţi din toate colţurile lumii, prin proiectele pe care le are în program, iar în plus activitatea desfăşurată îşi propune să creeze lideri şi oameni responsabili pentru societatea de mâine. AIESEC este prezentă şi în Craiova, având la momentul de faţă în jur de 50 de membri.  

De curând, la nivel naţional, a fost susţinută o conferinţă, la care au luat parte şi 20 de studenţi craioveni, membri ai organizaţiei. Peste 200 de tineri s-au adunat în acelaşi loc, mai precis într-un hotel din Ungheni, iar timp de patru zile s-au desfăşurat sesiuni de informare, activitate practică şi traininguri, susţinute de membri comitetului naţional, dar şi de traineri internaţionali. Întreaga acţiune s-a derulat sub denumirea de „SprinCo”.  Pentru filiala craioveană, a fost o experienţă pe care participanţii nu o vor uita curând, pentru că au învăţat lucruri noi şi au creat noi prietenii.

Săptămâna trecută am avut una dintre cele mai relevante exeperienţe în cadrul conferinţelor AIESEC. Delegaţia din Craiova a participat la o conferinţă naţională pregătită de către AIESEC România, în cadrul căreia au fost sesiuni practice de pregătire pentru membri noi, membri vechi cât si pentru preşedinţii localelor din AIESEC România. Ne-am întors acasă cu o experienţă frumoasă şi mai bine pregătiţi pentru munca pe care o vom depune în continuare.
A declarat Adi Adam, preşedintele AIESEC Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica