sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Amenzi de 60.000 lei la Frigorifer

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu specialişti din cadrul CEZ Craiova, sprijiniţi de luptători din cadrul SAS Dolj, au organizat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi a produselor din carne”, la Complexul Comercial Frigorifer Craiova. Oamenii legii au verificat şi modul în care este contorizată energia electrică utilizată de această societate.
 
În cadrul acţiunii au fost verificate 12 societăţi comerciale şi 9 persoane fizice autorizate. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat aproape 1500 kg de carne fără documente legale de povenienţă.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către echipa de specialişti din cadrul CEZ Craiova a fost identificat un circuit paralel de alimentare a Complexului Comercial Frigorifer Craiova, care nu înregistra consumul de energie electrică. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt de energie electrică.
spot_img
spot_img

Politica