vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Licitaţie reuşită pentru deszăpezirea în Craiova

Deşi în urmă cu o lună şi jumătate nu s-a prezentat nimeni la prima licitaţie pentru efectuarea deszăpezirii în Craiova, la licitaţia de ieri, organizată de SC Salubritate Craiova SRL trei firme şi-au înaintat ofertele, câte una pentru fiecare lot. Astfel, se pare că municipalitatea a reuşit să rezolve una dintre problemele din această iarnă.
Directorul SC Salubritate Craiova SRL, Cristian Popescu a prezentat cele trei firme participante la licitaţie, iar mâine se va ştii dacă documentaţia lor a corespuns caietului de sarcini.

S-au depus documentele pentru licitaţia electronică şi procedura de evaluare va dura aproximativ două zile. La această licitaţie s-au prezentat trei firme, câte una pentru fiecare lot. Pentru lotul I – vehicule pentru împins zăpada şi împrăştiat materiale antiderapant – s-a prezentat RAADPFL-ul, pentru lotul II – vehicule multifuncţionale – s-a înscris SC Grant CPC SRL şi pentru lotul III – vehicule pentru transport zăpadă – a fost SC Rotary Cargo Service SRL. Aceste trei firme au acoperit toată plaja privind deszăpezirea în ceea ce priveşte închirierea utilajelor pentru deszăpezire. În cazul în care documentaţia prezentată nu are niciun fel de fisură, probabil că i se va atribui fiecăreia dintre ele lotul de utilaje cu care s-a prezentat la licitaţie.
Cristian Popescu, pentru Ediţie Specială

Popescu a avut emoţii

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a recunoscut că a avut emoţii în privinţa acestei licitaţii, însă totul s-a terminat cu bine.

Cred că se rezolvă treaba cu deszăpezirea. Eram destul de pesimist după ce la prima licitaţie nu s-a prezentat nimeni, dar, din fericire, nu a fost aşa. La prima licitaţie au fost nemulţumiri pentru că de doi ani de zile nu se mai acordă ore de aşteptare pentru utilaje. Toate au numai ore de acţiune Eu i-am înţeles, pentru că omul este plătit atât cât lucrează, nu când stă în faţa utilajului. Probabil la anul, pentru deszăpezirea anului 2015-2016 o să prindem şi aceste ore de aşteptare, ca să nu mai fie probleme.
A mai precizat directorul SC Salubritate Craiova SRL

Cristian Popescu a explicat şi care sunt priorităţile în momentul în care va începe deszăpezirea în Craiova.

În planul de deszăpezire avem o listă de priorităţi. În primul rând vor fi deszăpezite marile bulevarde, străzile care fac legătura cu spitalele, cu poliţia, azilele de bătrâni, şcolile, fabricile de pâine, etc., pentru a nu suferi populaţia sub nicio formă. După ce sunt deszăpezite aceste străzi foarte importante, se trece la deszăpezirea căilor secundare.
A încheiat Popescu

Politica