joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slujbă în onoarea regelui

Regele Mihai a fost omagiat, ieri, la Biserica Madona Dudu din Craiova, cu prilejul împlinirii a 93 de ani. În onoarea acestuia s-a săvârşit o slujbă de Te-Deum, cu începere la ora 10.00, eveniment la care au participat mai mulţi suţinători ai monarhiei.

Este o slujbă în onoarea Majestăţii Sale Regele Mihai I pentru că pe 25 octombrie, Majestatea Sa a împlinit vârsta de 93 de ani şi în acest fel ne arătăm respectul pentru ce a făcut regele atât pentru România cât şi pentru comunitatea internaţională. Noi îi suntem recunoscători pentru că, datorită gestului său de la 23 august 1944, a scurtat al Doilea Război Mondial cu cel puţin 6 luni şi a scutit lumea de câteva milioane de victime. Pe lângă toate acestea, Majestatea Sa regele este o personalitate recunoscută de către toată lumea occidentală, de către toată lumea democratică. Regele a fost onorat în Marea Britanie de către tot ceea ce înseamnă elita socială şi politică a Marii Britanii.
Ovidiu Bunea – Preşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei Dolj, şi vice-preşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei la nivel naţional

Slujba de Te-Deum este o slujbă de mulţumire faţă de Dumnezeu, cu prilejul aniversării regelui, la iniţiativa Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, filiala Dolj, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Acad. Dr. Irineu Mitropolit al Olteniei, s-a săvârşit o astfel de slujbă la Biserica Madona Dudu pentru a-i fi aduse omagii Regelui Mihai I.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o slujbă care se face în onoarea conducătorilor statului. Mai mult de atât ar trebui să ştiţi că Majestatea Sa regele este uns în biserică. Regele este singura persoană din lume la ora actuală care poate să emită pretenţii la moştenirea culturală bizantină.
Ovidiu Bunea- Preşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei Dolj şi vice-preşedinte al Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei la nivel naţional

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANMR) Dolj  doreşte reinstaurarea monarhiei.

Acţiunile pe care le desfăşurăm în cadrul ANRM Dolj sunt multiple. Am făcut marşuri şi în Craiova. A avut loc pe 5 aprilie un marş pro monarhist, am desfăşurat evenimente culturale şi foarte multe acţiuni în limita legală care să conştientizeze populaţia României că cea mai adecvată formă de guvernământ pentru ţară este monarhia constituţională. În urma evenimentelor din anul 1947, Majestatea Sa Regele a fost constrâns să abdice şi considerăm, noi, ANRM, că forma actuală de guvernământ pe care o are România, aceea de republică, este cel puţin ilegitimă, eu fiind unul dintre milioanele de suţinători ai monarhiei în România.
Ovidiu Bunea, preşedinte al acestei organizaţii regionale

Politica