duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Prunariu: «Trebuie să strângem rândurile»

Forma dezamăgitoare pe care elevii lui Grigoraş au arătat-o în primele meciuri din noul sezon, a adus multe critici asupra tuturor celor implicaţi în activitatea echipei de fotbal. Suporterii au fost cei mai răi „taxatori” şi i-au luat la „puricat” atât pe jucători cât şi pe conducători.
O replică firească în urma unui joc extrem de slab prestat de panduri. Umilinţa din partida cu Steaua pare să fi pus capac asupra răbdării susţinătorilor formaţiei din Târgu-Jiu, care cu siguranţă vor avea un cuvânt greu de spus la primul meci de pe teren propriu, cel de sâmbătă contra Viitorului Constanţa.

O nouă înfrângere pentru gorjeni s-ar putea lăsa cu demisii şi schimbări la nivelul băncii tehnice sau cel puţin mustrări destul de consistente din partea suporterilor. Însă preşedintele pandurilor are încredere în jucători că pot sparge gheaţa în jocul de sâmbătă şi cere ca toată lumea să strângă rândurile, de la antrenori până la suporteri.

Trebuie să strângem rândurile, toţi, de la jucători, antrenori, oameni din club, suporteri. Toată lumea. Să lăsăm deoparte frustrările şi discuţiile, să ne unim şi să câştigăm sâmbătă cu Viitorul. Este o perioadă grea, eu am în continuare încredere în echipă, o consider valoroasă, avem o echipă care-şi poate realiza obiectivele. Consider că am făcut transferuri bune, în continuare cred că această echipă are potenţial.
A declarat preşedintele Mihai Prunariu, conform panduriics.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi Petre Grigoraş este forţat să gândească pozitiv, deoarece nu mai există timp pentru răbdare, ci rezultatele pozitive trebuie să apară cât mai urgent.

Trebuie să gândesc realist, cunosc jucătorii, am lucrat cu ei. E o problemă că nu există ritm de joc la 6-7 jucători, au puţine meciuri jucate în 2014. E şi uşoară presiune, toată lumea s-a învăţat cu rezultate şi jocuri bune, iar acum lucrurile s-au schimbat în rău. Avem o singură victorie acasă cu Corona în 2014. În această săptămână să ne mobilizăm, iar sâmbătă să dăm totul.
A afirmat Petre Grigoraş, conform aceleiaşi surse

spot_img
spot_img

Politica